19 April 2018 De poep aan de knikker!

Gepubliceerd op 19 april 2018 om 21:32

Update na de laatste keer... De poep is aan de knikker, ik herhaal, de poep is aan de knikker...

De scan die dinsdag gemaakt is, laat ten opzichte van 27 maart flinke groei zien. Daardoor heeft de arts toch het vermoeden van nieuwe tumor... Er zijn wat opties, eerst was er sprake van Dexamethason erbij gaan slikken (= medicijn om vocht af te voeren, wat waarschijnlijk toch niks gaat doen, omdat het wsl tumor is en er op de scan weinig oedeem te zien is), blind chemo geven (dat kan werken op tumor, maar heeft geen effect als het iets anders is en natuurlijk wel een hoop neveneffecten) of een mini operatie om hapjes weg te nemen (soort operatieve biopt), zo kunnen ze zien wat voor weefsel het is en daar de behandeling op aanpassen. Bij tumor chemo en bij radionecrose een ander medicijn.

Ondanks de hoge risico's die verbonden zijn aan daar nog meer weefsel wegnemen gaat de voorkeur van het team uit naar de laatste optie en Bram is daarmee akkoord gegaan...

Vanmorgen gesprek met de verpleegkundig specialist. Ze maakte zich zorgen om de hoeveelheid absences/insulten en raadde sterk aan om Bram op te nemen.

Dus hier zijn we weer, terug in het ziekenhuis... Wachtend op de opname... Wachtend op wat komen gaat...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.